Tom Brady signeert bal voor Dre Greenlaw die 49ers CB onderschepte bij de nederlaag van Bucs

Dick Bakker


12 Dec 2022

Tom Brady signeert bal voor Dre Greenlaw die 49ers CB onderschepte bij de nederlaag van Bucs

Dit is niet waarvoor Tom Brady terugkwam.

De quarterback van de Tampa Bay Buccaneers had zondag een zwaar optreden in een 35-7 nederlaag tegen de San Francisco 49ers. Hij werd daarbij grondig weggespeeld door Brock Purdy.

Na de wedstrijd vroeg 49ers cornerback Dre Greenlaw hem om een ​​handtekening te zetten op enkele ballen, waaronder de bal die hij op Brady onderschepte in het derde kwart toen de 49ers met 35-0 voorstonden. Brady stemde toe met een glimlach naast enkele handdrukken met Greenlaw en mede-49ers-verdedigers Nick Bosa en Fred Warner.

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren.
Werk hier uw instellingen bij om het te zien.

Het was een klassezet van Brady, die het comfort heeft om naar huis te gaan met zeven Super Bowl-ringen. Het was een gedurfde zet van Greenlaw die zijn vruchten afwierp met een souvenir van de bovenste plank. Greenlaw brak de zet af in zijn mediasessie na de wedstrijd.

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren.
Werk hier uw instellingen bij om het te zien.

“Het ergste wat hij me kan vertellen is nee”, zei Greenlaw toen hem werd gevraagd naar zijn beslissing om de handtekeningen aan te vragen. “Er is mij altijd verteld dat als je het niet vraagt, je het nooit zult weten.”

Greenlaw legde vervolgens het besluitvormingsproces uit naast wat uitbundige lof voor Brady. Hij had de vraag misschien niet gesteld zonder de hulp van Warner.

“Hij is een goede kerel,” zei Greenlaw over Brady… “Dat is geweldig. Ik waardeer hem. Hij is de beste. Hij is de GEIT, dus dat waardeer ik. …

“Ik had zoiets van, man, je hoeft de bal niet eens te tekenen. Ik wist dat hij waarschijnlijk veel doormaakte. … En dan komt Fred langs en Fred zegt ‘krijg je de ballen getekend?’ En ik had zoiets van ‘ja, man, nu moet je deze ballen tekenen.’ Dus tekende hij ze. Het was zonder twijfel cool.”

Het is een gaaf moment voor Greenlaw, die al de high voelde van het leiden van de 49ers met 15 tackles bovenop zijn onderschepping toen San Francisco voor de zesde keer op rij won. Het is een moment dat Brady zeker liever had overgeslagen. Maar hij behandelde het als een kampioen.

SANTA CLARA, CA – 11 DECEMBER: Tom Brady #12 van de Tampa Bay Buccaneers spreekt met leden van de San Francisco 49ers tijdens de tweede helft in Levi’s Stadium op 11 december 2022 in Santa Clara, Californië. (Foto door Cooper Neill/Getty Images)
Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment

Ads - Before Footer