Dolfijnen riepen op tot een ongelooflijke straf voor het opruwen van de voorbijganger die iedereen van streek maakte

Dick Bakker


12 Dec 2022

Dolfijnen riepen op tot een ongelooflijke straf voor het opruwen van de voorbijganger die iedereen van streek maakte

Tenzij Jaelan Phillips de natuurkunde tart, kon hij niet voorkomen dat hij zijn ontslag op Los Angeles Chargers quarterback Justin Herbert op deze manier afmaakte.

Niemand zag zondagavond iets mis met het ontslag van Phillips, behalve de scheidsrechters, die enkele seconden wachtten voordat ze een van de ergste vlaggen van het seizoen gooiden.

Er worden vaak twijfelachtige en slechte penalty’s gegeven in naam van het beschermen van quarterbacks, maar die op de Miami Dolphins in de nederlaag van zondagavond 23-17 tegen de Chargers was een van de ergste. Phillips ontsloeg Herbert, zijn knie raakte de grond en toen bracht Phillips ‘momentum hem naar voren en bovenop Herbert. Phillips probeerde zijn val te bedwingen, maar het deed er niet toe. Ambtenaren dachten dat hij met zijn lichaamsgewicht op Herbert terechtkwam, en dat is een straf.

Hoe dan ook, het is onmogelijk te denken dat Phillips met zijn volle lichaamsgewicht op Herbert probeerde te landen. Of dat hij iets anders had kunnen doen. En toch werd het gemarkeerd.

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren.
Werk hier uw instellingen bij om het te zien.

Phillips uitte na de wedstrijd zijn frustraties op Twitter. De competitie beslist later deze week over een mogelijke boete voor de treffer.

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren.
Werk hier uw instellingen bij om het te zien.

NBC-analist Terry McAulay was net als iedereen die thuis toekeek: hij kon niet geloven dat het een penalty was.

“Dit is een normale tackle”, zei McAulay. “Ik zie gewoon niet hoe dit een overtreding zou moeten zijn.”

Je hoefde geen voormalig NFL-scheidsrechter te zijn om erachter te komen dat het een normale tackle was.

Over het algemeen is het slim van de NFL om te proberen quarterbacks te beschermen. Het spel is een stuk slechter als quarterbacks geblesseerd zijn. Maar soms leidt het tot een aantal slechte telefoontjes, en zondagavond was een van de ergste.

Los Angeles Chargers quarterback Justin Herbert (10) wordt achtervolgd door Miami Dolphins linebacker Jaelan Phillips (15). (AP Foto/Mark J. Terrill)
Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment

Ads - Before Footer