De beste Affiliate Programma’s in 2023 – Top 10 – Nederland en België

Mick Beckers


Naast PayPro, is Daisycon ook een hele bekend affiliate programma in Nederland en België.  Daisycon heeft een aanbod van meer dan 1000 campagnes in 2023 – in het programma. De mogelijkheden zijn enorm. Ze hebben namelijk campagnes in energie, crypto, telecom, games & esports en nog veel meer. Zowel fysieke producten als diensten. 

Wat Daisycon zo interessant maakt, is dat ze de alles-in-één-vergelijker aanbieden. Jij kunt hiermee profiteren van de bestel deals binnen het netwerk van Daisycon. De vergelijker is makkelijk te installeren, en kan zonder enige technische kennis, binnen vijf minuten worden geïmplementeerd. 

Bij Daisycon is het niet nodig om inschrijfgeld te betalen, net als bij PayPro. Wat wel goed is om te weten: Daisycon vraagt een vergoedingspercentage voor jouw commissie. Deze vergoeding bedraagt 8%. 

In tegenstelling tot PayPro – richt Daisycon zich voornamelijk op het aanbieden van affiliate programma’s. Dit is hun voornaamste verdienmodel. Zij hebben hun campagnes goed geregeld, helpen hun affiliate partners bij het inrichten van de campagnes en proberen zoveel mogelijk ondersteuning te bieden aan hun partners – zodat zij lekker kunnen coverteren. Wij zijn zeker fan van Daisycon.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment

Ads - Before Footer